PROXECTOS EUROPEOS

PROXECTO INTERNACIONAL KA2 2018-2021

World Food Day 2019

Resumo das actividades realizadas no World Food Day 2019

O 16 de outubro celébrase o World Food Day (Día Mundial da Alimentación)

Dentro do proxecto PHIL realizaranse no centro as seguintes actividades:

Recreo da mañá do mércores 16:   
– Exposición de materiais sobre alimentación saudable por parte da biblioteca.  
– Recetario de cociña de aproveitamento, alumnado de Integración Social.  
– Poster e trípticos sobre a desigualdade na distribución dos alimentos no mundo, inglés/galego (Integración Social).   – Xogo de preguntas inglés/galego. Alumnado de 2º de Saúde Ambiental. 

Ademais: 
– 14.30h do mércores  na aula ximnasio: acividade transnacional con todos os membros do proxecto PHIL 

Recreo da tarde do mércores:   
– Deixanse as mesmas exposicións. 

Recreos do xoves:   
– Cata de froitas preparada por alumnado de Dietética (en horario da mañá), e polo alumnado de Atención a persoas en situación de dependencia, no horario de tarde. 

Grazas a todo o alumnado e profesorado que colaboran na actividade!!! 
Deixamos o recetario creado polo alumnado e profesorado do CS de Integración Social: Receitario de aproveitamento

World Food Day 2020

Resumo das actividades realizadas no World Food Day 2020.

Os días 20, 21, 27 e 28 de outubro celebrouse no centro o día mundial da alimentación.
Os particIpantes do proxecto PHIL realizaron presentacións, infografías con información nutricional, repartiron froitos secos e marcapáxinas entre a comunidade educativa.

O alumnado dos seguintes ciclos colaborou nesta celebración aportando as seguintes presentacións e infografías:

Ligazón coas imaxes do evento.

Sesión Mindfulness

O pasado 8 de Febreiro as 11:40h tivo lugar unha sesión de Mindfulness en inglés na aula ximnasio. Podes ver o vídeo da actividade premendo no cartel.

Acceso profesorado